Renault Group обяви, че от 1 май тази година, спортното подразделение

...
Renault Group обяви, че от 1 май тази година,
спортното подразделение
Коментари Харесай

Renault Sport Cars става Alpine Cars

Renault Group разгласи, че от 1 май тази година, спортното поделение на групата- Renault Sport Cars, ще бъде преименувано на Alpine Cars.

От френската група споделят, че натрупаните познания и постигнатите достояния от екипа отговарящ за разработката на емблематични автомобили като R5 Turbo, the Clio V6, Mégane R.S. Trophy и изцяло новия Alpine A110 са от извънредно значение за Renault Group и дружно с създаването на новата гама на Alpine, развойните екипи ще продължат да обслужват своите клиенти с R.S. коли, както и построената мрежа.

"Като част от реорганизациите на марки на Renault Group е от главно значение това отделните подразделения, които формират една бизнес единица да носят името Alpine и да въплъщават полезностите и упоритостите на марката ", разяснява Лорен Роси, изпълнителен шеф на Alpine. "Alpine има цел да бъде първокласна спортна марка с лидерски нововъведения и технология. С познанията и опита си в спортните автомобили, Alpine Cars е мощен коз за постигането на нашите цели ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР