Renault България даде старт на програмата за сертифицирани употребявани автомобили

...
Renault България даде старт на програмата за сертифицирани употребявани автомобили
Коментари Харесай

Коли на старо с гаранция от Renault България

Renault България даде старт на програмата за сертифицирани използвани коли Renault SELECTION. Целта на програмата е да сътвори бизнес модел, по който да се прави активността с използвани коли, според корпоративните условия на Renault. Под слогана „ Сертифицирано минало, Гарантирано бъдеще “, Renault SELECTION дава обещание документ за качество и генезис, гаранция най-малко 6 месеца и безвъзмездна пътна помощ 24/7.

Автомобилите, които попадат в обсега на програмата са тези, които имат по едно и също време по-малко от 7 години от дата на първа регистрация и са под 150 000 км. Renault SELECTION оферират и спомагателна гаранция при избрани условия, СБА карта с годност по отношение на гаранцията и протокол по 100 контролни точки.

Първият обект Renault SELECTION Store се намира в новооткрития продажбено-сервизен комплекс на Омникар Ауто – втори в границите на София и четвърти в страната. „ Омникар Ауто “ ООД е оторизиран дилър и сервиз на Renault и Dacia от 2007 година Компанията развива активността си в три огромни града от първостепенно значение – София, Пловдив и Бургас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР