Рен победи с 2:0 Монако в мач от предпоследния 37-ми

...
Рен победи с 2:0 Монако в мач от предпоследния 37-ми
Коментари Харесай

Рен надигра категорично Монако

Рен победи с 2:0 Монако в мач от предпоследния 37-ми кръг от френската Лига 1. Мачът бе директен конфликт сред двата отбора за място в Лигата на Конференциите, а головете за домакините означиха Ловре Маер (52’) и Амин Гуири (73’).

Рен беше по-добрият тим на терена и през първата част имаше добра опция в 29-ата минута, когато Жереми Доку пропусна комфортна опция от непосредствена непосредственост до противниковата врата. В последна сметка обаче гол през първите 45 минути не падна.

Второто полувреме обаче стартира с гол за Рен. В 52-рата минута Бенжамен Буриго подаде добра успоредна на вратата топка на Ловро Маер, който с изстрел с десния крайник откри резултата - 1:0 за домакините. Хърватинът имаше комфортна опция да удвои резултата след прекрасен отдалечен изстрел в 67-ата минута, само че вратарят на Монако Алекс Нюбел съумя да избави.

По-добрата игра на Рен продължи и разумно пристигна втория им гол в мача. Бенжамен Буриго центрира отляво към Амин Гуири, който с бомбен шут с левия крайник направи 2:0 в 73-тата минута.

Така Рен реализира трета поредна победа и се изравни по точки с “монегаските ”, само че имат по-добра голова разлика от тях и към този момент са на 5-о място, което дава европейски изход. Монако пък записа трета поредна среща без триумф в Лига 1.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР