Ремонтните дейности в Ямбол продължават. В момента се изгражда нов

...
Ремонтните дейности в Ямбол продължават. В момента се изгражда нов
Коментари Харесай

В Ямбол продължават ремонтите на тротоари и улици, нов паркинг се изгражда в квартал „Възраждане“

Ремонтните действия в Ямбол не престават. В момента се построява нов тротоар на улица „ Граф Игнатиев “ в сектора от кръстовището с улица „ Драма “ – от № 107 до № 145.

По този метод ремонтираната права ще се свърже с различен неотдавна ремонтиран тротоар на улица „ Драма “ в сектора от улица „ Граф Игнатиев “ до улица „ Ксанти “.
До няколко дни ще стартира и ремонтът на тротоар на ул. „ Граф Игнатиев “ в правата от блок 40 до блок 56. Участъкът се характеризира с интензивно движене на пешеходци, които минават към централната част на града.
Община Ямбол стартира подготовка за главен ремонт на част от улица „ Сокол “ към квартал „ Кючук Париж “. През годините тази улица не е била ремонтирана и положението ѝ е извънредно тежко.
Приключва построяването на паркинг сред блокове 66, 63 и 57 в квартал „ Възраждане “. Той ще обезпечи метод за моторни транспортни средства, в това число на „ Бърза помощ “ и таксиметрови коли, които до този миг нямаха обезпечен достъп до там.
Изградени са и продължения на улиците сред блокове 57 и 63, както и на блок 56 и блок 62, с помощта на което те ще се свържат с улица „ Охрид “ в квартала.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР