Ремонтните дейности на базата на червените в Панчарево продължават с

...
Ремонтните дейности на базата на червените в Панчарево продължават с
Коментари Харесай

От ЦСКА се похвалиха: Ремонтира се още един от терените в Панчарево

Ремонтните действия въз основата на " алените " в Панчарево не престават с цялостна мощ. В момента екскаватор разкопава едно от подготвителните стадиони.

Както е известно, управлението на ЦСКА влага обилни средства за обновяването на инфраструктурата и снабдяването на клуба с съвременна техника за поддръжка на терените и оборудванията. С това " алените " още повече се приближават до крайната цел - съществуването на съвременен подготвителен комплекс, който да обезпечава всички нужни условия за възобновяване и подготовка на футболистите.

Един от първите цели в процеса на рационализация бе построяването на напълно нова постройка на ресторанта, която към този момент е изцяло приключена. Тя разполага с съвременно и функционално съоръжение, включително кухненска част, а към помещението е обособено и особено място за осъществяване на тактически занимания с видео анализ. В съседство с местата за хранене е отделена и специфична зона за отдих, която също разполага с комфортна покъщнина.

Облагородени бяха общите елементи въз основата в Панчарево и бяха усъвършенствани доста изискванията за престояване на футболистите въз основата. Играчите от представителния тим към този момент се радват на актуализирана съблекалня, в която разполагат с персонализирани шкафчета с визия на всеки футболист и спортния му номер.

Бе закупена нова техника за ускорение на процеса на възобновяване на футболистите. Реновирана и дооборудвана е и постройката в съседство, която играчите от другите гарнитури употребяват за физически натоварвания и подготовка.

Най-значителната финансова инвестиция дотук бе отделена за закупуване на нова техника за подготовка и поддръжка на тревните подготвителни стадиони.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР