Ремонтите в София продължават. С две седмици се бави реконструкцията

...
Ремонтите в София продължават. С две седмици се бави реконструкцията
Коментари Харесай

Продължават мащабните ремонти в София

Ремонтите в София не престават. С две седмици се бави реконструкцията на бул. „ Тодор Каблешков”.

След месец работа към този момент трябваше да е отворен секторът на „ Тодор Каблешков” с кръстовището на „ Луи Айер”. Пътят обаче към момента е затворен, а ремонтните действия не престават.

Причината за забавянето от общината обясниха с спомагателни инженерни мрежи за преустрояване. Към момента те са построени на 96%, посочи инж. Ангел Джоргов.

От през вчерашния ден е стартирано и асфалтирането на улицата. Все още не е приключена и работата по тротоарите. Очакванията са придвижването да бъде възобновени на 23 юли.

След като ремонтът завърши, ще стартира работа от кръстовището, само че към бул. „ България “, а придвижването ще е в двете посоки в другото платно.

Продължава и работата по останалите огромни поправки в София. По проект са реконструкциите на улица „ Цар Иван Шишман” и улица „ Първа българска армия”.

На улица „ Николай Коперник” пък средата на идната седмица се чака да стартират и пътните работи. В момента се построяват канали и водопроводи. Допълнително се е наложило ремонт на различен тръбопровод, като доникъде на другата седмица той ще е реконструиран.

Заради дъждовете пък с две седмици закъснява и ремонтът на трамвайното трасе на бул. " Цар Борис III ". Инж. Джоггов добави, че майсторите лека-полека наваксват и на две места към този момент се налива трамвайния релсов път – при „ Пирогов “ и площад „ Македония”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР