Ремонтите на осем обекта от пътната инфраструктура във Варна се

...
Ремонтите на осем обекта от пътната инфраструктура във Варна се
Коментари Харесай

Ремонтират осем обекта от пътната инфраструктура във Варна

Ремонтите на осем обекта от пътната инфраструктура във Варна се правят съгласно метеорологичните условия, оповестиха от дирекция „ Инженерна инфраструктура и благоустрояване “ към Община Варна. Продължава построяването на бул. „ Васил Левски “ - в сектора от ул. „ Подвис “ до ул. „ Девня “.

Вторият стадий така наречен „ пробив “, планува разширение на булеварда, който ще стане с две платна с по три ленти, и с две местни платна с по две ленти. Ще бъдат построени 6 рампи за вливане и отливане от булеварда към обслужващите платна. В момента се построяват пилотни структури по южното обслужващо платно - сред бул. "Сливница " и бул. "Владислав ", както и в Максуда - сред ул. "Пеячевич " и бул. "Владислав Варненчик ". Бул. "Левски " е най-големият инфраструктурен план на Варна със стратегическо значение за града. Новоизграденият сектор, дружно със съществуващия сега, който също ще бъде ремонтиран, ще обезпечава бърза връзка от най-южната част на града до изхода към североизточната част и курортните комплекси.

Продължават и другите поправки в града - на ул. „ Студентска “, в сектора от ул. „ Мир “ до ул. „ Дубровник “, реконструкцията на ул. „ Ана Феликсова “ и кръстовище на бул. „ Цар Освободител “ в кв. „ Възраждане “, както и главен ремонт на ул. "Цар Борис III " в кв. Виница, в сектора от ул. Св.Св Константин и Елена " до обръщача. Ремонти вървят и в кв. „ Аспарухово “ - на ул. „ Мара Тасева” - в обсег от бул. „ Първи май” до бул. „ Народни будители”, на улицата към СОУ за деца с нарушено зрение „ Проф. Иван Шишманов “ и на пътната права към СБАЛОЗ „ Д-р Марко Марков ".

Агенция „ Пътна инфраструктура “ прави строително-монтажни действия в сектора от кръстовището за Аладжа манастир до спирка „ Миньор “. Ремонтът се прави без прекъсване на придвижването. Работи се в платното за Златни пясъци, а директният трафик е трансфериран в двете посоки в платното за Варна. Местното придвижване се пропуща в двете посоки на пътен възел „ Ален мак “ и пътен възел „ Слънчев ден “.

Предвидено е преасфалтиране на пътя, възстановяване на отводняването, възобновяване на хоризонталната маркировка, пътните знаци и др, оповестиха от АПИ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР