Ремонти по качване, спукани гуми, счупени картери - това е,

...
Ремонти по качване, спукани гуми, счупени картери - това е,
Коментари Харесай

Шофьорите бесни - лоши пътища водят до скъпи ремонти. Специалисти - снимайте дупките!

Ремонти по качване, спукани гуми, счупени картери - това е, което вбесява водачите по родните пътища. 

" Може да се стигне и до една месечна заплата - 200 лева за спукана гума, джанта от 50 до 3000, най-малко 1000 лв. за мотор...Двоен разход - един път за налози, един път за вреда. ", жалват се пострадали пред Нова тв.

" При прекосяването на всяка дупка автомобилът претърпява усуквания, които в един миг го разрушават. ", разясняват в сервизите. 

В София е едно, в Германия - друго. 

" Няма вид да бъдат оправени всички улици в страната внезапно. ", разясняват от общините.

70 млн. лева са планувани от Пътната организация за поправки. Работата на застрахователите обаче пораства. В София осъществените поправки са за 38 млн. лева, а в Бургас - за 8 млн.лв.

" Важна е застраховката Каско. Трябва да бъде извикан КАТ, да се ремонтира автомобила, да се съберат документи, не е ненужно фотография или видео от мястото. ", поучават застрахователите. Това има значение, в случай че се стигне до дело.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР