Ремонти, ново осветление, изграждане на сметище за отпадъци и изграждане

...
Ремонти, ново осветление, изграждане на сметище за отпадъци и изграждане
Коментари Харесай

Видеонаблюдение, ремонти и ново осветление сред приоритетите за село Крали Марко

Ремонти, ново осветяване, създаване на бунище за боклуци и създаване на видеонаблюдение, с цел да подсигурява сигурността на жителите. Това са част от целите на претендента за кмет на с. Крали Марко - Благой Благоев. Той е роден там и желанието му е да види обитаемото място променено. 
Прочетете още
„ Мотивът да се кандидатирам за кмет на с. Крали Марко е този, че  живея тук и желая да подобря инфраструктура в обитаемото място, да правим ремонт на уличните платна и тротоарите, да сменим уличното осветяване с енергоспестяващи лампи. “, споделя претендентът за кмет Благой Благоев.
 
„ Милея за това село и желая то да стане доста по-добро място за живеене. Призовавам жителите да гласоподават и да ни поддържат за кмет на с. Крали Марко и за кмет на гр. Пазарджик с номер 69 в интегралната бюлетина “, добавя Благоев.
 
Той се явява на изборите с поддръжката на „ Новото време “, която издигна за кмет на Пазарджик Тодор Попов.





Тодор Попов: Новото време изисква нови решения, съответни на провокациите

По отношение на дигитализацията на осведомителните услуги в общината – този развой ще продължи. „ Той работи постепенно поради условието за електронен автограф, който не всеки има. Ще разширяваме годишно палитрата на електронните услуги, тъй като младежите ги избират и ние би трябвало да бъдем съответни на упованията им ”, сподели претендентът за кмет от „ Новото време ”.

Тодор Попов показа и концепцията за основаване на IT институт за високи технологии и за какво не е действително да се чака Пазарджик да стане академични център. „ В България университетите са прекалено много, местата в университетите са повече от завършващите възпитаници, по тази причина ние в Пазарджик би трябвало да предложим нещо доста по-различно от всичко останало. Водили сме диалози със София Тех Парк, с цел да им предоставим опция за създаване на учебен център за нови технологии, биороботика и изобщо технологии на бъдещето. Това са революционни и новаторски неща, само че те навлизат доста бързо в живота ни.

Ще продължим и вложенията в обучение, просвета и спорт, като идващите години ще обърнем повече внимание на образованието и  културата, тъй като в спорта достигнахме едно положително равнище. Ще подпомогнем културните ни институти, ансамбли, оркестри, просветителната мрежа, с цел да може децата да получават образованието, което заслужават. Държавата не посмя да направи нужната промяна, би трябвало да се има проверка на всички слети и маломерни паралелки, с цел да се направи най-хубавото за децата. Всяко ново време изисква нови решения! ”, сподели още Тодор Попов на третата конференция, на която бяха показани целите, свързани с младежите, младите фамилии и новите технологии. 




Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР