Ремонтът на улица „Граф Игнатиев ще започне през пролетта и

...
Ремонтът на улица „Граф Игнатиев ще започне през пролетта и
Коментари Харесай

Кога ще ремонтират столичната ул. Граф Игнатиев?

Ремонтът на улица „ Граф Игнатиев " ще стартира напролет и се чака да завърши през есента. Улицата ще бъде затваряна за реновиране поетапно. Срокът, в който ще бъде изпълнен ремонтът, зависи и от метеорологичните условия поради материалите, които ще бъдат употребявани.

Улица „ Граф Игнатиев " е една от улиците, които ще бъдат ремонтирани тази година в столицата, сподели заместник-кметът по превоза Евгени Крусев.

" Този ремонт е най-тежкият заради обстоятелството, че там би трябвало да се подмени подземната инфраструктура, т.е. има да се сменят водопроводи и кабели, които не са сменяни от десетилетия.

Основното предизвикателство е за компаниите оператори на съответните мрежи. Те ще работят и преди нашия реализатор, а след това нашият реализатор ще би трябвало да подмени релсовия път, да сложи ново осветяване и настилки ", сподели Крусев.

Той изясни, че ще се работи поетапно, а първата права, която ще бъде затворена, е тази сред улиците " Алабин " и " Раковски ", в това число и площад " Славейков ". На площада се планува фонтанът да бъде заменен, надлежно към него ще се подменят настилки, връзки, озеленяване. След приключването на този стадий към този момент ще се работи по идващите стадии, които са от ул. " Раковски " до бул. " Левски " и от бул. " Левски " до бул. " Евлоги и Христо Георгиеви ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР