Ремонтът на топловпровода и ВиК мрежата по столичната улица Цар

...
Ремонтът на топловпровода и ВиК мрежата по столичната улица Цар
Коментари Харесай

Запечатват с временна настилка разкопаната столичната улица Цар Иван Шишман

Ремонтът на топловпровода и ВиК мрежата по столичната улица " Цар Иван Шишман " върви в график и доникъде на октомври топлата вода ще бъде пусната в центъра на София. Това заяви заместник-кметът по строителството Ангел Джоргов за Mediapool.

За да не стои разкопана през зимата и хората да не газят тиня улицата ще бъде запечатана с краткотрайна асфалтова настилка, добави той.

Реконструкцията на улица " Цар Иван Шишман " беше заложена в обновяването на така наречен зона 2, в която попадаха и улиците " Граф Игнатиев " и " 6-ти септември ".

Строително-монтажните работи трябваше да се извършат от " Джи Пи Груп ". След злощастната реорганизация на ул. " Граф Игнатиев ", която нанесе репутационни вреди на компанията, поради осъществяването на обекта, " Джи Пи Груп " се отхвърли и върна получените задатъци за другите две улици.

Така все още към момента няма определен реализатор. Едва преди десетина дни Столична община разгласи за обновяването на двете градски зони в центъра. В зона 2 са включени улиците " Цар Иван Шишман " и " 6-ти септември ", а в зона 4 - пространството към храм-паметника " Александър Невски ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР