Ремонтът на пътя към Граничен пункт Лесово на територията на

...
Ремонтът на пътя към Граничен пункт Лесово на територията на
Коментари Харесай

На Лесово още правят ремонт

Ремонтът на пътя към Граничен пункт Лесово на територията на Ямболска област  ще продължи най-малко още седмица. По прелиминарен проект дейностите трябваше да приключат до края на ноември. Запазват се трасетата на обходните направления, оповестява БНР.

Неподходящите метеорологични условия постановат дейностите по десеткилометровия сектор, който е в ремонт да продължат, посочи шефът на регионалното пътно ръководство в Ямбол Галин Костов. Извършва се фрезоване и преасфалтиране на най- компрометираните сектори, построяват се  банкети и оформят канавките, отстранява се и крайпътната растителност в региона. Костов уточни:

" След като завърши ремонтът на пътя, ще бъде положена маркировка и чак тогава ще бъде пуснат в употреба, без маркировка няма да бъде пуснат, защото това е сезонът на мъглите. "

Обходният маршрут за тежкотоварните коли е през селата Калчево - Стефан Караджово - град Болярово и до Елхово се включват към път 1-7. За леките коли маршрутът е през селата Калчево и  Симеоново до разклона за село Тенево.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР