Ремонтът на Дом Гергана“ трябва да приключи до края на

...
Ремонтът на Дом Гергана“ трябва да приключи до края на
Коментари Харесай

Ремонтът на Дом „Гергана“ във Варна трябва да приключи до края на 2025 година

Ремонтът на Дом „ Гергана “ би трябвало да завърши до края на 2025 година. Вече е подготвен поправеният план за дейностите. След като бъде утвърден от Министерството на труда и обществената политика ще бъде подписан и договорът за финансиране от Националния проект за възобновяване и резистентност. Това стана ясно на днешното съвещание на финансовата комисия към локалния парламент, съобщи кореспондент на Moreto.net.

За строително – монтажните работи, обзавеждането и оборудването ще се нужни близо 10.7 млн. лв..

Комисията отхвърли предлагането на „ Възраждане “ за разпределяне на еднократна помощ в размер на 1 000 лв. при раждане на дете в семейство, в което най-малко единият от родителите има висше обучение. Основният претекст на множеството от съветниците бе, че предлагането има дискриминационен темперамент. Не бяха показани и съответни планове и числа каква сума би била нужна от общинския бюджет за осъществяване на настояването.

Съветниците отхвърлиха и друго предложение на техните сътрудници от „ Възраждане “ за узаконяване на Община Варна по стандарт ISO 37001 – Системи за ръководство за битка с подкупването.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР