Ремонтът на бул. България от НДК до бул. И.Е.Гешов“ започва

...
Ремонтът на бул. България от НДК до бул. И.Е.Гешов“ започва
Коментари Харесай

Тапа на бул. България, ремонт започва от днес

Ремонтът на бул. " България " от НДК до бул. „ И.Е.Гешов “ стартира през днешния ден и по проект би трябвало да завърши на 30 юни и би трябвало да приключи най-късно до началото на образователната година. Ремонтните действия няма да обгръщат кръстовищата, оповестиха от Транспорт за София. 

По проект рехабилитацията ще стартира първо по южното платно на булеварда - в посока центъра, по-късно по северната част на " България ". Движението ще се осъщестява в двете посоки. 

При първи стадий от днес до 4 юли се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по южното пътно платно на бул. „ България “ в сектора от бул. „ Витоша “ до бул. „ Пенчо Славейков “.

При втори стадий от 5 до 19юли се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по южното пътно платно на бул.„ България “ в сектора от бул. „ Акад. Иван Ев. Гешов “ до бул. „ Черни връх “ като придвижването се прави в двете посоки в северното пътно платно на булеварда в същия сектор.

Частично се трансформират маршрутите на автобусни линии №№ 76, 204, 304 и 604. 

При ремонта се планува полагане на специфична мрежа в основата на пътя, която да ускори устойчивостта на асфалтовото покритие.

Проектът за ремонт е на стойност 2,7 млн. лв.. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР