Ремонт в размер на 60 хил. лева е извършен в

...
Ремонт в размер на 60 хил. лева е извършен в
Коментари Харесай

Ремонт за 60 хил. лева е извършен в детската градина в кресненското село Долна Градешница

Ремонт в размер на 60 хиляди лв. е осъществен в детската градина в кресненското село Долна Градешница, оповестиха от Общинската администрация на своята фейсбук страница.

В края на предходната година Общината е направила повсеместен ремонт и преоборудване на пространствата на филиала на Целодневна детска градина „ Здраве “ в селото. Ремонтът е приключил преди няколко дни, се показва в обявата. Всички пространства във филиала на детската градина са напълно актуализирани, а интериорът е с съвременни, съобразени с детската фикция нови мебели и украса.

Поставени са по-функционални и нови, самостоятелни шкафчета за децата в приемната. В спалното помещение има нови детски кревати, а игралната зала е с съвременен дизайн и функционалност. Всички пространства са климатизирани и на всички места на пода е подложен износоустойчив ламинат, осведомят от администрацията.

От Община Кресна показват, че през 2023 година е бил асфалтиран и центърът на село Долна Градешница, по случай честване на 100-годишнина от основаването му. Тогава до " Студената чешма " е бил завършен нов площад, с историко-познавателен, експозиционен ъгъл и монумент на създателите, а пространството е урбанизирано със зеленина и места за отдих и отмора на локалните хора.

В края на предходната година от Община Кресна оповестиха, че постройката на Общинската администрация ще бъде ремонтирана по утвърден план, за възстановяване на енергийните характерности. През миналата година от администрацията осведомиха още, че имат и утвърден план за ремонт на общински път Кресна-Горна Брезница. Ремонт за 60 хиляди лв. е осъществен в детската градина в кресненското село Долна Градешница

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР