Ремонт на Търговския център в Асеновград предприе Общината в града.

...
Ремонт на Търговския център в Асеновград предприе Общината в града.
Коментари Харесай

С 19 000 лв. ремонтират Търговския център в Асеновград

Ремонт на Търговския център в Асеновград предприе Общината в града. Сумата, която градската администрация отделя за задачата, е в размер на 19 000 лв.. Ремонтните действия, които към този момент стартираха, включват възобновяване на окачения таван в санитарните възли и в комерсиалната част, шпакловане и боядисване на стените, замяна на счупени плочки. Планирано е ремонтирани с преимущество да бъдат свободните кафези, ситуирани на първа линия.
Там ще бъдат сменени ламариненият покрив и окаченият таван. От заетите обекти, на ремонт подлежат общо пет магазина. При започване на ремонтните работи активността на търговците в тях ще бъде преместена в свободни пространства. Средствата за обновяването на Търговския център са планувани по Инвестиционната стратегия на Асеновград за 2018 година Обектите, ситуирани в него, са общо 83 на брой, а 31 от тях са незаети.
Търговският център е разграничен на зони, като наемните цени във всяка са разнообразни. В първата наемът за клетка е 20 лева./м2, във втората – 16 лева./м2, а в третата е 13,50 лева./м2. Наемната цена на обектите, избрани за публично хранене в Търговския център, е в размер на 5,50 лева./м2. В сумите са включени всички консумативи – ток, вода, отопление и защита.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР