Ремонт на 6-километров участък започва на магистрала Марица от Капитан

...
Ремонт на 6-километров участък започва на магистрала Марица от Капитан
Коментари Харесай

Започва ремонт на 6 км по АМ Марица от границата към Хаско...

Ремонт на 6-километров сектор стартира на автомагистрала " Марица " от Капитан Андреево до Свиленград в платното за Хасково, оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ).

Движението в правата ще е в двете посоки в платното за Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево. ​Ще се ремонтират 3 селскостопански подлеза и 2 моста, планувана е още замяна асфалтовата настилка в 6-километровия сектор. Той ще е с нова маркировка, пътни знаци и мантинели.

След като завършат дейностите в платното към Хасково, придвижването ще се трансферира в обновеното платно и ще започват плануваните работи в платното към граничния пункт.

Очаква се ремонтът на автомагистралата сред Капитан Андреево и Свиленград да завършат до 1 ноември. Работата ще се извършва от сдружението АБ АД, с което АПИ има контракт за поддържане на автомагистралния сектор.

Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание и да съблюдават прецизно поставената сигнализация и ограничаването на скоростта на придвижване в сектора – до 50 км в ч., приканиха от пътната Агенция
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР