Remedy Entertainment, финландското студио зад Max Paine, Alan Wake и

...
Remedy Entertainment, финландското студио зад Max Paine, Alan Wake и
Коментари Харесай

Remedy разкриха Project Condor

Remedy Entertainment, финландското студио зад Max Paine, Alan Wake и Control, разкриха своя идващ план. Той носи кодовото име Condor и ще бъде издаван от 505 Games. Не става дума обаче за напълно ново заглавие, а онлайн игра от света на Control – PvE кооператив за четирима индивида. Видеоиграта се приготвя за платформите на актуалното конзолно потомство и PC, като се създава благодарение на Northlight, енджина в основата на Control. За страдание, детайлности по отношение на историята и героите в Condor не се разкриват.

„Развълнувани сме да продължим и разтеглим в допълнение съдействието си с Remedy. С над два милиона продадени копия и доходи, надвишаващи 70 милиона евро, Control се явява извънредно сполучлива игра“, споделят в особено известие за пресата изпълнителните шефове на Digital Bros Group, притежатели на 505 Games, Рами и Рафи Галанте. „В качеството си на мултиплейърна игра, Condor има капацитета да ангажира гейм общността в дълготраен проект, допринасяйки в допълнение за приходите от продукта на 505 Games по-дълго от обичайните видеоигри“. Посочва се, че бюджетът за разработка на Condor е €25 000 000.

В обособена обява от през вчерашния ден, Remedy също по този начин, че още веднъж с 505, те работят по нещо по-голямо, още веднъж от света на Control. Не се дава повече информация за това, като само бива споделено изображение, обвързвано с този нов план, което може да видите нагоре.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР