Ремдесивирът намалява престоя в болницата и няма отношение към смъртността.

...
Ремдесивирът намалява престоя в болницата и няма отношение към смъртността.
Коментари Харесай

Проф. Нина Гочева хвърли бомба за ремдесивира, кръвната плазма и смъртността от COVID-19

Ремдесивирът понижава престоя в болничното заведение и няма отношение към смъртността. Той не е безобидно лекарство. Прилага се самостоятелно съгласно спецификата на всеки пациент. Кръвната плазма също няма потвърдена успеваемост във връзка с смъртността. Плазмата няма изгода при интубирани пациенти. Това сподели кардиологът проф. Нина Гочева в "Офанзива с Любо Огнянов " по Канал 3.

Тя означи, че няма причинно-следствена връзка сред заразяване с ковид и работата на пейсмейкъра, като същото важи за исхемичната болест на сърцето. Тя беше безапелационна, че не се пие профилактично аспирин и други антитромбоцитни лекарства. Не се предлагат такива лекарства и при лека форма на коронавирус.

Азитромицинът има място при умерено-тежка и тежка форма на Коронавирус.
Проф. Гочева беше следващият експерт, който предизвести, че безредното пиянство на антибиотици може да докара до устойчивост. "Тогава в действителност би било ужасно. "

Оповестените сега ограничения са изцяло задоволителни съгласно нея.

Пораженията на ковид върху сърцето са обект на проучване, сподели още експертът. Ако има предшестваща сърдечно-съдова болест, може би е допустимо да възникне затруднение. Сигурното е, че този вирус е допустимо да провокира миокардит. Друго срещано затруднение е белобдробната емболия. Това би било съдбовна обстановка. Наблюдават се тромбози на равнище микроциркулация, изясни проф. Гочева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР