Ремдесивир е много добро лекарство, просто трябва да се прилага

...
Ремдесивир е много добро лекарство, просто трябва да се прилага
Коментари Харесай

Хематолог обясни защо имаме толкова много смъртни случаи от К-19 и как трябва да се лекува с Ремдесивир

Ремдесивир е доста положително лекарство, просто би трябвало да се ползва в композиция с друго. Например с кръвна плазма дава доста положителни резултати. В България Ремдесивир се ползва извънредно погрешно. То би трябвало да се ползва, когато има вирус в човешкото тяло – първите 6 дни. Това съобщи в "Денят стартира с Георги Любенов " хематологът доктор Чавдар Ботев, съветник на Националната пациентска организация.

При по-тежко болните може вирусът да го има и до 20-ия ден, само че би трябвало да се потвърди това. Иначе взимаш едно лекарство, от което получаваш единствено страничните му резултати. От думите му стана ясно, че Ремдесивирът се предлага единствено първоначално.

„ Здравният министър е изправен пред една доста огромна отговорност. Той би трябвало да показа специалисти. Азитромицинът с хлорокина по протокол при тежки увреждания на белия дроб е 80%, при Дермектин е 40% и ние сме избрали 80% - по-високата смъртност ", даде образец той.

На въпрос за какво Световната здравна организация изключи Ремдесивир от битката с ковид, хематологът сподели, че това е ответна реакция поради решението на Съединени американски щати да спре финансирането на СЗО. Ремдесивир пък е американски медикамент.

По думите му високата смъртност от COVID-19 в България се дължи на това, че доста от научно потвърдените обстоятелства не са пристигнали още у нас.

Д-р Ботев изясни, че препаратът "Ивермектин " лекува над 20 типа вирусни болести и голям брой паразитни. Според него в Израел в действителност е потвърдена успеваемостта му. Това лекарство е одобрявано от 4 милиарда души.

"В България го нямаме записано. Изпълнителната организация по медикаментите би трябвало да работи по-бързо ", означи той и добави, че това лекарство за 48 часа понижава количеството вирус 99,97 пъти. Ивермектинът може да се приема и с профилактична цел, а в композиция и с лечебна цел. Много положителни резултати дава в композиция с Доксициклин, изясни експертът.

Хематологът акцентира, че при неправилна ваксина може да има висок взрив на автоимунните болести.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР