Ректорът проф. Добри Ярков ви пожела да се задържите в

...
Ректорът проф. Добри Ярков ви пожела да се задържите в
Коментари Харесай

Тракийският университет изпрати абсолвенти с впечатляващ среден успех

„ Ректорът проф. Добри Ярков ви пожела да се задържите в България, а аз, уважаеми абитуриенти, ви приканвам да останете в Стара Загора – тук има къде да се реализирате професионално! “.

С този зов зам.-кметът на Община Стара Загора Радостин Танев се обърна към студентите бакалаври и магистри от икономическите специалности на Тракийския университет .

„ Община Стара Загора е подкрепяла и ще поддържа постоянно Тракийския университет, тъй като без него и без тези младежи, които се вливат в стопанската система на Стара Загора, не можем да чакаме да надградим още развиването, което имаме сега “. 

Тази заран той взе участие в тържествената промоция на 132-ма довчерашни студент и и към този момент икономисти от Стопанския факултет на Тракийския университет, випуск 2024 година В Деня на професионалния празник на българския икономист те получиха дипломите си за образователно-квалификационните степени „ бакалавър “ и „ магистър “ на празнична гала. Абсолвентите поставиха клетвата на икономиста с ритуално заричане да употребяват насъбраните научни познания само за публично богатство. Клетвата прочете отличникът от специалността „ Бизнес стопанска система “ Желязко Желязков .

Огласен бе впечатляващият факт, че междинният триумф на абитуриентите в бакалавърската степен е „ доста добър “ 4.78 , а в магистърската – „ доста добър “ 5.28 , има и няколко цялостни отличници.

Дипломата си и благопожеланията на зам.-кмета Радостин Танев получи една от тях – магистърът по специалността „ Икономика и мениджмънт на човешките запаси “ Ивелина Андреева .

„ Когато влязох в залата, няколко неща ме накараха да се усещам благополучен и горделив! Първото нещо е, че виждам младежи, които работят в компании и компании в Стара Загора. Виждам и ученици на други университети, които са решили да изберат точно Тракийския университет за продължение на своето обучение. Виждам хора от частния бизнес, които са решили да попият познания в академичната среда “.

Корнелия Нинова подаде оставка (ОБНОВЕНА)

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР