Рексам наруши 38-годишното неуспех на Боксинг Дея, след като победи

...
Рексам наруши 38-годишното неуспех на Боксинг Дея, след като победи
Коментари Харесай

Рексам сложи край на 38-годишното неуспех под ръководството на Райън Рейнолдс и Роб МакЕлхени на Боксинг Дея

Рексам наруши 38-годишното крах на Боксинг Дея, откакто победи Суиндън Таун на Кънтри Граунд за първи път от 1985 година Райън Рейнолдс и Клубът, благосъстоятелност на Роб МакЕлхени, обезпечи победа посредством гол на Джеймс Макклийн, макар че игра 16 минути плюс добавено време с 10 индивида след аления картон на Джеймс Джоунс.

Бившата звезда на Висшата лига Макклийн се хвана за свободна топка при започване на първото полувреме, измъкна се от бранител и стреля около Луис Уорд. Трите точки избутаха хората на Фил Паркинсън на четири от водача в Лига 2 Стокпорт, като в същото време държаха мач по-малко.

„ Това е изключителна победа за нас. Имахме други шансове да убием мача, през второто полувреме момчето (Луис Уорд) направи няколко страхотни спасявания “, сподели Паркинсън след мача. „ Току-що се заехме с работата през днешния ден и това е превъзходна победа за нас. Това са в действителност значими три точки за нас по време на пътуванията ни, изключително с спирането, с което трябваше да се сблъскаме. “

W...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР