Рекордьорът по титли в Шампионската лига Реал Мадрид и финалистът

...
Рекордьорът по титли в Шампионската лига Реал Мадрид и финалистът
Коментари Харесай

Реал Мадрид и Тотнъм откриват Audi Cup

Рекордьорът по трофеи в Шампионската лига Реал Мадрид и финалистът от последния сезон Тотнъм ще играят в мача на откриването на извънредно влиятелния другарски шампионат Audi Cup през днешния ден от 19,00 часа на " Алианц Арена " в Мюнхен. В другия мач от 21,30 часа ще се изправят домакинът Байерн и турския гранд Фенербахче. Победителите ще се изправят в разногласието за трофея на конкуренцията на следващия ден от 21,30 часа, до момента в който изгубилите ще спорят за третото място от 19,00 часа. Турнирът се организира от 2009- а насам през две години, като първото издание беше отдадено на вековния празник на автомобилния производител Audi. Байерн е обичаен участник, Реал Мадрид и Тотнъм вземат участие за повторно, а " фенерите " са дебютант. Реал Мадрид и Тотнъм ще излязат с оптималните си сформира. Големият отсъстващ ще бъде някогашният футболист на Тотнъм Гарет Бейл, който не попадна в групата на “белия балет”, защото е пред овакантяване. Феновете няма да видят и новото попълнение Лука Йович, който е с травма от дуела с Атлетико Мадрид, изгубен пагубно с 3:7 в Съединени американски щати. Извън сметките е и Марко Асенсио, който по всяка възможност ще пропусне сезона.
“Шпорите” дойдоха в Германия още в понеделник вечерта. Те също изиграха мачове надалеч от Европа - в Сингапур и Шанхай.
Очаква се Дани Роуз да започва като титуляр за водения от мениджъра Маурисио Почетино отбор. Роуз беше спряган за трансфер, само че към този миг е състезател на Тотнъм и ще го забележим на “Алианц Арена”. Аут от групата са Серж Орие, Ерик Дайър и Виктор Уанаяма.
Със сигурност ни чака трогателен конфликт, защото и двата тима ще положат старания да се реваншират на почитателите си. Тотнъм също записа загуба в последната си инспекция, въпреки и единствено с 1:2 против Манчестър Юнайтед. Мадридчани наподобяват по-мотивирани, защото към момента нямат победа в постоянното време преди сезона и отрицателните настроения в Испания към треньора Зинедин Зидан набират скорост.

Вероятни сформира:

Реал Мадрид: Навас, Карвахал, Варан, Рамос, Марсело, Модрич, Кроос, Иско, Винисиус, Бензема, Азар.

Тотнъм: Лорис, Уокър-Питърс, Алдервейрелд, Вертонген, Роуз, Уинкс, Сисоко, Ндомбеле, Ериксен, Сон, Кейн.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР