Рекордьорът по мачове за националния отбор Стилиян Петров излезе с

...
Рекордьорът по мачове за националния отбор Стилиян Петров излезе с
Коментари Харесай

Стилиян Петров: Михайлов и Изпълкомът на Туристическа агенция “БФС” незабавно да си подадат оставките!

Рекордьорът по мачове за националния тим Стилиян Петров излезе с изказване след взетото решение от съда да се анулират решенията от Конгреса на БФС на 12.10.2021 година. Бившият халф прикани хората да бъдат смели и пожела оставката на Борислав Михайлов и целия Изпълком. Той също по този начин пожела и бързо възобновяване на Тодор Неделев.
Ето какво съобщи Петров:
“Здравейте на всички и най-много на мазохистите, които обичат българския футбол, в това число и аз. В последните няколко дни заваля дъжд от СМС-и и от позвънявания за това по какъв начин е време това управление на БФС да си замине, тъй като към този момент българския футбол е на колене, упрекнат е в черно тото, корупция, расизъм и в какво ли не. Вече хората по целия свят гледат на българския футбол с друго око, те не се интересуват към този момент от това, което бяха за нас Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Краси Балъков - футболисти, които популяризираха България с усмивка и горделивост. Ние още веднъж обвинихме българските футболисти, че толкоз си можели, нямали сме други, същите извинения, които бяха преди 15, преди 10, преди 5 години.
Сегашното управление непрекъснато споделя, че ще работи, ще прави промени, единствената смяна сте вие да напуснете Българския футболен съюз. Извинение, Туристическа организация “Български футболен съюз”. Затова, както доста дрруги футболни хора и хора от ралзичните промишлености приканиха, господин Борислав Михайлов и целия Изпълком неотложно да си подадат оставката и да се извинят обществено на българския народ за това, че заличиха българския футбол, за това, че ние не можем да се гордеем с всички наши гении.
Мазохистите, време е да се събудим. Не ми пишете, не ми се обаждайте, изисквайте, искайте отговорност на тези, които са отговорни. Видяхте, че за следващ път съдът отхвърли техния конгрес, сподели нередности. Това, за което ние непрекъснато приказваме. За съжалание тази система е пригодена по този начин, че да работи единствено в ущърб на българския футбол. Но и това ще се промени. Бъдете смели, бъдете самостоятелни, стига сме си давали задника, време е да бъдем мъже, да бъдем смели. Това е единственият метод още веднъж да се гордеем с българския футбол, още веднъж да имаме Христо Стоичков, още веднъж да имаме Димитър Бербатов, още веднъж да имаме Краси Балъков.
Затова дублирам, господин Борислав Михайлов и изпълкома на Туристическа организация “Български футболен съюз” неотложно да си подадат оставките и да се извинят обществено на целия български народ.
Тошко Неделев, уповавам се, че всичко върви както трбява, уповавам се, че се оправяш и че всичко върви както би трябвало, всъчки сме с теб, с неспокойствие чакаме да си в България и да усетиш любовта на хората, които обичат българския футбол. Успех!”, приключи Стенли.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР