Рекордьорът по мачове за националния отбор на Германия и световен

...
Рекордьорът по мачове за националния отбор на Германия и световен
Коментари Харесай

Лотар Матеус има своя фаворит за титлата в Катар

Рекордьорът по мачове за националния тим на Германия и международен първенец от 1990 година Лотар Матеус счита, че Аржентина е любимец за международната купа на шампионата, който стартира в Катар тази неделя.

Южноамериканците са вдигали трофея през 1978-а и 1986-а, само че изгубиха финалите през 1990-а и 2014-та от Бундестима. Този шампионат ще е последният късмет за 35-годишния Лионел Меси да завоюва най-голямото отличие.

" Ако би трябвало да избера тим и да дам съвет за Световното състезание, това ще бъде Аржентина ", написа 61-годишният немец в колонката си за " Скай ".

“Бразилия и настоящият първенец Франция също са мощни, само че моето възприятие ме води към Аржентина. Те имат страховит екипен дух, както и уравновесен, мощен тим ", счита Матеус.

“Меси е в доста мощна форма сега и играе по-добре, в сравнение с напоследък ", добави Матеус, който написа още, че успеха на Аржентина на последната Копа Америка е дала огромен тласък на отбора.

Матеус не отписва, несъмнено, и отбора на Германия. " Както постоянно, имаме в действителност положителни шансове ", приключи легендата.
 Левандовски: Германия може да стигне до полуфиналите, а нататък всичко е допустимо Левандовски: Германия може да стигне до полуфиналите, а нататък всичко е допустимо
Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР