Рекордьорът по мачове за националния отбор на България Стилиян Петров

...
Рекордьорът по мачове за националния отбор на България Стилиян Петров
Коментари Харесай

Стилиян Петров получи специална награда по повод организацията на Мача на надеждата

Рекордьорът по мачове за националния тим на България Стилиян Петров беше отличен със специфична премия по време на тазгодишната гала " Футболист на годината ".

Петров беше почетен с приз във връзка проведения от него " Мач на вярата " предишния септември на Националния стадион " Васил Левски ".

Инициативата съумя да събере повече от 850 хиляди лв., които бяха разпределени сред лечебни заведения, профилирани в битката с онкологични болести, както и за хора, които се борят с тях.



От името на Стилиян Петров на сцената да одобри премията излезе Михаил Александров, който също бе значима част от организацията на събитието.

" Благодаря за премията. Благодаря на всички наши спонсори и сътрудници и не на последно място - Стилиян Петров и брачната половинка му, посредством чиято фондация събрахме над 1 милион лв.. Призовавам новия президент на БФС " Мачът на вярата " да е единствено началото на серия от такива мачове ", съобщи някогашният български национал.

Припомняме ви, че " Мачът на Надеждата " събра в София редица родни и задгранични футболни звезди, а благотворителната среща завърши при резултат 3:3.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР