Рекордно кратките бракове в шоубизнеса продължават по едва няколко дни.

...
Рекордно кратките бракове в шоубизнеса продължават по едва няколко дни.
Коментари Харесай

Защо се разделиха Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт

Рекордно късите бракове в шоубизнеса не престават по едвам няколко дни. Някои разводи костват милиарди, а други са най-хубавото, което се е случвало на двете страни. Но има и някои раздели, които идват като гръм от ясно небе и несъмнено не могат да ни накарат да се зарадваме.

В края на предходната седмица Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт оповестиха, че се разделят след два осем месеца брак. Според People, решението е взаимно и двамата считат, че то е най-хубавото за тях в този миг.

" Постоянно изменящите се сътрудници и персони " са решили всеки да тръгне по своя път, с цел да могат да се съсредоточат върху себе си и кариерите си . Въпреки това, двамата остават всеотдайни родители на своите домашни любимци, поради които ще прекарват време дружно.
 Снимка 438207

А в последните дни Сайръс реши да се разсее от протичащото се в персоналния й живот, като отскочи до Италия с приятелки. И слънцето на яхта я езерото Комо явно и се отразява добре. Лиъм пък избра да прекара време с брат си в Австралия.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Kaitlynn Carter (@kaitlynn) на Авг 9, 2019 в 3:08 PDT

Преди няколко месеца Майли показа в свое изявление, че за доста хора е объркващо, че тя е омъжена. И акцентира, че несъмнено не е елементарна брачна половинка, а връзката им с Лиъм е неповторима .

Затова и не обича да приказва за нея - хората просто няма да ги схванат. Певицата нееднократно е разкривала и че бракът по никакъв метод не пречи на половото й увлечение и към двата пола.
 Майли Сайръс, ELLE, фамилията, сексът и дамите
Майли Сайръс, Хана Монтана и сексът

Певицата приказва за брака и за дамите, от които всички чакат да раждат, и за секса, несъмнено

Въпреки това, тя избра Хемсуърт за собствен легален сътрудник, тъй като е бил най-силната й опора. Особено в края на предходната година, когато загуби дома си в големия пожар в Калифорния. Явно обаче вижданията на двамата за ексцентрична връзка не се припокриват напълно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР