Рекордните 100 000 лева заработи Димитър Рачков от две представления

...
Рекордните 100 000 лева заработи Димитър Рачков от две представления
Коментари Харесай

С шокиращ 6-цифрен хонорар във Варна Димитър Рачков е двойно по-скъп от Захари Бахаров

Рекордните 100 000 лв. проработи Димитър Рачков от две представления във Варна с общо времетраене 200 минути, което ще рече, че банковата сметка на комика се е пълнила с 500 лева в минута. Това написа " Телеграф ".

В морската ни столица един от най-обичаните шоумени на България направи премиерата на своя моноспектакъл " Забраненото шоу на Рачков " при величествен триумф. " И на двете министър председатели в края на март зала 1 се пукаше по шевовете, а цените на билетите бяха и над 50 лева ", описаха фенове във Фестивалния и конгресен център. Един от тях разкри, че, защото билетите се изчерпали месец по-рано, на черно входчетата се предложили и за по 80 лв..

Осребряване

Много варненци изрекоха мнение, че тв водещият желал да осребри своята новост, без да се преценява, че българите обедняват прогресивно. " Вярно е, Рачков е настоящ в този момент, само че какво са вложили в този театър като фон или някакви невиждани резултати, че е толкоз скъпо. Той си играе своите смехории от шоуто, което води по малкия екран " Като две капки вода ", дръпна му една бърза рецензия Елена Цанева. Тя показа, че е отделила от пенсията си да заведе двете внучета на спектакъла, които доста желали да видят своя любим. " Аз не можах да си го разреша, изчаках децата извън ", признава дамата.

Пазар

" Заслужаваше си, правилно 100 минути, малко ни се видяха, само че се попикахме от смях ", описа пък група студенти, пристигнали да зърнат своя екранен идол. Според тях пазарът дефинира цената на билетите. " Едно нещо коства толкоз, колкото човек е подготвен да даде, а за изкуство постоянно е малко ", разяснява след края на шоуто Боби, студент по медицина. На финансовия триумф на Рачков завидяха много театрали. Те съпоставиха цените на билетите с различен настоящ моноспектакъл - " Чамкория ". Носителят на " Икар " Захари Бахаров пълнил залите, само че желал за постановката си едвам сред 18 и 25 лв. за вход.

Мръсни секрети

Продуцентът на " Забраненото шоу на Рачков " е Светлин Стоилов, а сценарист паметният Влади Априлов. Авторите се хвалят, че с езика на комедийното изкуство разкриват доста от мръсните секрети на малкия екран и дават отговор на въпроси от сорта на: " Как се вършат новините? Лъжат ли ни рекламите? Какво работи продуцентът? Свършват ли в миналото сапунените сериали? ". " Това е първото телевизионно шоу отвън малкия екран, което разкрива смешната страна на тв продукциите, вкопчени във безконечната битка за рейтинг ", написа под афиша на постановката.

Сефте

Сред най-големите почитатели на Рачков се оказа кралят на попфолка Азис. Зрители описаха, че на първата режисура на 28 март той се появил като скришен посетител. По-късно Азис пусна дълбокосмислен статус в обществените мрежи: " Аз бях първият на Рачков ", като разясни, че е мощно впечатлен от гения на комедианта.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР