Рекордни сметки за парно плаща Лили Иванова, узна HotArena.Фактурите й

...
Рекордни сметки за парно плаща Лили Иванова, узна HotArena.Фактурите й
Коментари Харесай

Лили Иванова плаща 1600 лв парно

Рекордни сметки за парно заплаща Лили Иванова, разбра HotArena.

Фактурите й не падали под 1600 лв., а високата сума се дължала и на повишаването, и на огромната жилищна повърхност, която звездата населява. Певицата населява голяма мансарда на последния етаж на столичната ул. " Оборище " 33. Общата повърхност на жилището й е 245 кв. м. като към него има цели 50 кв.м. отопляемо мазе и гараж.

Вярно е, че живее нашироко, само че всички в постройката са по този начин. Тук няма дребни жилища, само че най-високите сметки за парно са на Лили, тъй като е съвсем непрестанно затворена в дома си и радиаторите във всички стаи на големия й апартамент работели нон стоп. Харчовете в последно време никак не й се нравели, само че Лили си плащала почтително, тъй като не желала да влезе още веднъж в черния лист с длъжници на Топлофикация. Преди години стана ясно, че звездата е натрупала задължения от 7 бона, защото не е била безупречен длъжник на топлинното сдружение. Справка демонстрира обаче, че тя е погасила дълга си. 

Въпреки високите сметки, Лили не желае да сменя парното с климатици, въпреки да има опция да инсталира последно потомство такива. Тя държала въздухът в пространствата да е с избрана мокрота, а климатиците го изушавали, което се отразявало на носоглътката. Освен това се тормозила, че филтрите му са разплодник на бактерии и вируси, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР