Рекордната покупка на Кардиф Сити Емилиано Сала е бил на

...
Рекордната покупка на Кардиф Сити Емилиано Сала е бил на
Коментари Харесай

Самолет с ново попълнение на Кардиф изчезнa

Рекордната покупка на Кардиф Сити Емилиано Сала е бил на борда на аероплан, който е липсващ по време на полет от френския град Нант към уелската столица, оповестяват медиите на Острова. Южноамериканецът подписа със “сините птици” преди броени дни, а сумата от 15.5 милиона паунда, която участниците в Премиър лийг заплатиха на сътрудниците си от Франция, е най-голямата в клубната история.

BREAKING NEWS: There are growing concerns new @CardiffCityFC striker Emiliano Sala was on board an aircraft that has gone missing.

More: https://t.co/AfipNnBmdq pic.twitter.com/EIrOLfDWGw
— Sky Sports (@SkySports) January 22, 2019
Според публикуваната информация 28-годишният Сала е бил един от двамата пасажери в самолета “Пайпър Малибу”, а английската брегова защита е пратила два хеликоптера, които да търсят следи в Ла Манша, само че все още няма нищо открито. От летището в Кардиф са декларирали, че полетът е трябвало да кацне от Нант, само че не споделиха повече информация.

Изявлението на Кардиф Сити гласи, че обстановката е в развой на изясняване.

От метеорологичната работа пък разясняват, че по времето, в което самолетът е липсващ (около 20:30 часа локално време в понеделник вечерта), атмосферните условия не са били тревожни, като е имало единствено лек дъжд и естествен вятър.

Selon de nouvelles infos concordantes, @EmilianoSala1 se trouvait bien dans l’avion qui s’est abîmé entre #NANTES et #Cardiff.
— Arnaud Wajdzik (@awajdzik) January 22, 2019
От френска страна пък има удостоверение, че Сала сигурно е бил на борда на изчезналия аероплан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР