Рекордната покупка на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг е разследван от полицията

...
Рекордната покупка на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг е разследван от полицията
Коментари Харесай

Обамеянг опитал да прегази жена с колата си

Рекордната покупка на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг е разследван от полицията за опит да прегази пиарка. 48-годишната Мартина Вехсунг е подала недоволство против габонеца, който пред базата на Борусия (Дортмунд) едвам не минал през нея с над 80 км/ч. Инцидентът е станал преди четири години, написа в. „ Сън “.

Интересното е, че Обамеянг съвсем прегазил Вехсунг, откакто имали спогодба за среща и тя да стартира да работи за него. След подаденото недоволство, футболистът залял профила на пиарката с обиди като „ к**ва “ и „ златотърсачка “.

Мартина Вехсунг признава пред „ Сън “, че две години е водила несполучливи опити да осъди новото попълнение на Арсенал, който е можел да получи даже присъда от 5 години затвор. Тя допуска, че в основата на всичко е бащата на Пиер-Емерик Обамеянг – Пиер, който е в същото време и сътрудник на сина си.

Пиер Обамеянг не бил удовлетворен, че габонският национал е избрал пиар без неговото единодушие. Така за купения от „ артилеристите “ за 55 милиона паунда футболист останало да откри метод да се откаже от услугите на германката.

„ Уличката пред базата на Борусия е дребна. Трудно могат да се разминат две коли. Аз бях в профил и го чаках, както се бяхме разбрали за срещата. Когато ме видя, той наведе главата си и даде газ. Чух плача на мотора и по какъв начин от съвсем 0 км/ч подвигна над 80 км/ч и опита да мине през мен. Само бързата ми реакция ме избави от удар. Бях шокирана, защото можех да се ударя в предното стъкло и да се превъртя през колата. Неговото опрощение беше, че не е вярвал, че съм същинска персона, а единствено интернет профил във „ Facebook “.

От прокуратурата в Дортмунд потвърдиха пред „ Сън “, че против Пиер-Емерик Обамеянг е имало заведено дело през февруари 2015 година и неговият край е бил разгласен през 2017 година. По-всичко проличава, че против футболната звезда не са подхванати наказателни дейности.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР