Рекорден брой зрители и известни личности от артистичните и музикални

...
Рекорден брой зрители и известни личности от артистичните и музикални
Коментари Харесай

Яна Маринова опасно близка с Луиза Григорова

Рекорден брой фенове и известни персони от артистичните и музикални среди гледаха „ Диви и Щастливи “ на формалното показване в Кино Арена The Mall в София. По аления килим минаха звездите от кино лентата Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев със брачна половинка си Мартин Макариев – режисьор на огромната продукция, Александър Сано, Дария Симеонова и Базил Айденбенц. Маринова сподели неподозирани умения за нежната си фигура и в насладата си подвигна на ръце Луиза Григорова.



Галапремиерата беше почетена и от актьорите Асен Блатечки, Пламен Манасиев, Цвятко Ценов, Васил Банов и Ивайло Захариев. Михаела Филева, Ваня Щерева, Невяна Владинова, Александра и Даниел Петканови, Ваня и Евгения Джеферович, Гери Турийска, близначката Влади и Стефан от Young BB Young, Гери Никол, Диона и Галин са единствено част от известните лица, които съумяха да съпреживеят сантименталната екшън комедия на 27 ноември в София. Рапърът 100 КИЛА също се включи в блестящото събитие, а на финала пред повече от 1500 посетители специфичен концерт изнесоха рокаджиите от D2.


„ От 20 ноември сме на турне в разнообразни градове в България и досега повече от 5000 фенове се включиха във всички събития. „ Диви и Щастливи “ е най-мащабната екшън комедия, която е правена досега и турнето ни дава отговор на високата летва, която си поставихме. “ – споделя актрисата и продуцент на кино лентата Яна Маринова. „ Всеки ден бяхме в друг град и в никакъв случай няма да не помни лицата на хората, откакто бяха гледали кино лентата. „ Диви и Щастливи “ е израз на нашата обич към публиката, а тя ни я връща умножена. Целият екип работи непрекъснато и даде всичко, с цел да създадем тази сантиментална екшън комедия доста над нормалното равнище. Успяхме. Вече имаме и кулоар за разпространяване в чужбина. “ – прибавя продуцентът Александър Сано.


Премиерата на „ Диви и Щастливи “ е на 29 ноември, когато филмът потегля публично във всички кина в страната.
Историята, която режисьорът Мартин Макариев и операторът Андрей Андреев ловко пресъздават в „ Диви и Щастливи “, се ражда на 8ми март. Тогава Яна Маринова кани сценаристът Борислав Захариев да напише сюжет за смелата и борбена жена, която има потребност от повече самочувствие, с цел да реализира фантазиите си и да откри щастието си. Името „ Диви и Щастливи “ е концепция на Луиза Григорова-Макариев и екипът задушевно я поддържа, тъй като историята се развива като екшън комедия за лудостта, която се крие във всеки от нас. Приятелството и жертвоготовността са в основата. Посланието на кино лентата е че човек би трябвало да се бори за фантазиите си, само че и да бъде подготвен да понесе следствията от дейностите си, тъй като грешките се санкционират.


Както и за предходния филм на екипа „ Привличане “, музиката е значима част. Композитори са Антони Рикев Wah Tony, Михаил Дичев и Александър Сано. Рокаджиите D2 и рапарът 100 КИЛА записаха едноименната ария към кино лентата, която от месец е в онлайн пространството.
Диви и Щастливи излиза на огромен екран и в чужбина. Първите прожекции са на 30 ноември и 8ми декември в Лондон, от 14:30 часа в Rio Cinema в наличието на актьорите. На 1ви декември екипът пътува за Глазгоу и Единбург, а на 11.12 са във Виена. Филмът излиза и в кината в Република Северна Македония от 5ти декември.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР