Рекорден брой отбори стартират в новия сезон на Аматьорската минифутболна

...
Рекорден брой отбори стартират в новия сезон на Аматьорската минифутболна
Коментари Харесай

Рекорден брой отбори в новия сезон на АМФЛ-Варна

Рекорден брой тимове започват в новия сезон на Аматьорската минифутболна лига-Варна. През тази година те ще бъдат 54, което продължава възходящата линия от последните шампионати. Организаторите са ги разпределели в четири групи, а дуелите започват през днешния ден.

През последните години тази лига се трансформира в безспорен феномен за Варна и цяла Североизточна България. Причината е, че вземат участие сформира освен от морската столица, а и от Добрич, Шумен, Обзор, Вълчи дол, Провадия, Девня, Дългопол, и така нататък Със сигурност и през тази година ще има много футболисти, играли преди време в " А " и " Б " група по огромните терени на България, които след края на кариерите си не престават да поддържат форма с другари в обичаното си занимание.
" Имаме тимове, които пътуват по 200 км, с цел да играят минифутбол ", споделя основният уредник Димитър Алексиев.


Двубоите се организират на терените за минифутбол на Спортен комплекс " Спартак ". През това лято бе решен един много сериозен проблем за всички фенове на известната игра, а точно - настилката на двете стадиони бе сменена с чисто нова. Освен това са инсталирани по-малки порти, което съгласно опитните състезатели по минифутбол ще направи дуелите още по-интересни и оспорвани.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР