Рекорден брой кандидати подадоха документи за участие в новия четвърти

...
Рекорден брой кандидати подадоха документи за участие в новия четвърти
Коментари Харесай

Рекорден бреой хора се записаха за новия сезон на Фермата

Рекорден брой претенденти подадоха документи за присъединяване в новия четвърти сезон на най-позитивното ТВ риалити в българския ефир „ Фермата “, което ще започва тази есен по bTV. Кастингите за новото издание, които завършиха на 5 април, бяха оповестени през декември и единствено за четири месеца провокираха сериозен интерес измежду търсачите на мощни чувства.

Близо 13 000 души от България и чужбина са декларирали желанието си за присъединяване на уеб страницата на предаването с вярата да станат фермер номер 1 и да сграбчен огромната премия от 100 000 лева „ Феноменалният трети сезон направи по този начин, че чисто нова публика да гледа шоуто и за идния сезон се записаха рекорден брой хора “, разгласи Иван Христов, продуцент и водещ на „ Фермата “.

Иван разкри още, че екипът на хитовото риалити е към този момент на втория кръг от подбора, който ще излъчи новите фермери. „ Кандидатите, които към този момент сме одобрили са толкоз многопластови, че ще ни е извънредно мъчно да подберем финално. Опитваме се да вършим интелигентно предаване и се стремим да създадем подобен асортимент, че да дадем баланс в кастинга “, признава водещия.

Тази година измежду деклариралите присъединяване има претенденти от разнообразни възрастови и обществени групи, хора с разнообразни специалности, спортисти и известни персони, бизнесмени и несъмнено хора, свързани със селото. Темата за възраждането на българската история и обичаи, върху която се концентрира шоуто, накара рекорден брой сънародници, живеещи в чужбина, да се запишат за присъединяване тази година. Все повече емигранти припознават най-българското риалити шоу като сантиментална връзка с родината и метод да заявят любовта си към България пред милиони фенове.

Четвъртият сезон на „ Фермата “ ще има нова тематика и ще предложи на участниците още по-вълнуващо предизвикателство, което към този момент създателите на най-градивното риалити пазят в загадка. Какво ще бъде то и кои от 13 000 претенденти ще станат новите фермери, феновете на bTV ще схванат тази есен.

„ Фермата” е вълнуващо телевизионно риалити, което се излъчва с огромен триумф в над 50 страни по света. У нас „ Фермата” се осъществя сполучливо към този момент три сезона в ефира на bTV и съумя да се наложи като най-българското и най-позитивното риалити в родния ефирен ефир. То е единственото шоу, което експлоатира тематиката за земята и природата, за българската история и обичаи и изконните български полезности. Тази есен „ Фермата “ ще се завърне в ефир със своя четвърти сезон и дава обещание да бъде още по-вълнуващ и занимателен.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР