Рекорден брой американци искат да напуснат САЩ заради ТръмпРекорден брой

...
Рекорден брой американци искат да напуснат САЩ заради ТръмпРекорден брой
Коментари Харесай

Рекорден брой американци искат да напуснат САЩ заради Тръмп

Рекорден брой американци желаят да изоставен Съединени американски щати поради Тръмп
Рекорден брой американци желаят да изоставен Съединени американски щати и да се реалокират за непрекъснато в друга страна. Това сочат данните, оповестени от социологическата работа Галъп.

Според изследването 16% от респондентите декларират, че желаят да се реалокират за непрекъснато в друга страна. Галъп акцентира, че това е най-високият % за всички времена, когато такива проучвания са осъществявани от службата. Социолозите асоциират сходно публично въодушевление с президентството на Доналд Тръмп. При някогашния американски водач Барак Обама 10% от интервюираните са декларирали, че желаят да изоставен страната, спрямо към 11% при 43-ият президент Джордж Буш-младши.

През първите две години от президентството на Тръмп 30% от американците под 30-годишна възраст са декларирали, че биха желали да изоставен страната за непрекъснато, като 40% от дамите в тази възрастова група мислят същото.

Резултатите от изследването демонстрират, че мнението на респондентите за ръководството на Тръмп е най-важният фактор в желанието им да изоставен страната, без значение от пола, възрастта или прихода.

Канада оглавява листата на страните, в които американците биха желали да се заселят за непрекъснато. 26% от респондентите показват Канада като своя цел спрямо 12%, предпочели същата страна през 2016 година, оповестява ТАСС.

В изследването, извършено през 2017- 2018 година, са взели участие 1000 американци на възраст над 15 години.

Десетки американски звезди на шоу-бизнеса са декларирали през 2016 година, че ще изоставен страната, в случай че Тръмп стане президент. Въпреки това, съгласно вестник Вашингтон Екзаминер, никой от тях не е извършил обещанието си. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР