Рекорден брой американци искат да напуснат САЩ и да се

...
Рекорден брой американци искат да напуснат САЩ и да се
Коментари Харесай

Рекорден брой американци искат да напуснат САЩ заради Тръмп

Рекорден брой американци желаят да изоставен Съединени американски щати и да се реалокират за непрекъснато в друга страна. Това сочат данните, оповестени от социологическата работа Галъп.

Според изследването 16% от респондентите декларират, че желаят да се реалокират за непрекъснато в друга страна . Галъп акцентира, че това е най-високият % за всички времена, когато такива проучвания са осъществявани от службата. Социолозите асоциират сходно публично въодушевление с президентството на Доналд Тръмп . При някогашния американски водач Барак Обама 10% от интервюираните са декларирали, че желаят да изоставен страната, спрямо към 11% при 43-ият президент Джордж Буш-младши.

През първите две години от президентството на Тръмп 30% от американците под 30-годишна възраст са декларирали, че биха желали да изоставен страната за непрекъснато, като 40% от дамите в тази възрастова група мислят същото. Резултатите от изследването демонстрират, че мнението на респондентите за ръководството на Тръмп е най-важният фактор в желанието им да изоставен страната , без значение от пола, възрастта или прихода.

Канада оглавява листата на страните, в които американците биха желали да се заселят за непрекъснато. 26% от респондентите показват Канада като своя цел спрямо 12%, предпочели същата страна през 2016 година, оповестява ТАСС.-->

В изследването, извършено през 2017- 2018 година, са взели участие 1000 американци на възраст над 15 години. Още през 2016 година десетки американски звезди на шоубизнеса обявиха, че ще изоставен страната, в случай че Тръмп стане президент . Въпреки това, съгласно в. Вашингтон Екзаминер, никой от тях не е извършил обещанието си.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР