Рекламният отдел на Samsung допусна ново изтичане. Този път в

...
Рекламният отдел на Samsung допусна ново изтичане. Този път в
Коментари Харесай

Официално видео с новите смартфони на Samsung, включително сгъваемия Galaxy F

Рекламният отдел на Samsung позволи ново приключване. Този път в уеб пространството попадна рекламен клип, отдаден на новите смарт телефони на южнокорейския колос. Най-интересното е, че във видеото с изключение на бъдещият флагман Samsung Galaxy S10, за няколко секунди се появява и упования от много време смарт телефон Galaxy F с еластичен сгъваем екран.

Кадрите с присъединяване на Samsung Galaxy F, прочут и като Galaxy Fold, стартират на 23-тата секунда, като има и още няколко фрагмента в края на видеото. Устройството се вижда в ръцете на момиче, като през тези няколко секунди с лекост се дефинират пропорциите на устройството.

Виждат се и големи огледални екрани, поддържащи ръководство с помощта ма жестове, таблет с екран, който на процедура няма рамки, показващ стриймваното видео от камерата на профилирания робот манипулатор. Художникът рисува благодарение на стилус, а роботът в това време нанася рисунката във тип на татуировка на дясното рамо на клиентката.



Клипът се е получил автентичен и радушен не без помощта на музиката – композицията Doris Day — Que Sera, Sera (Whatever Will Be Will Be).

В клипа има няколко намека за главните особености на Galaxy S10: нова камера с поддръжката на виртуална и допълнена действителност, поддръжка на 5G мрежите, както и разнородни игрови функционалности. В самия завършек на видеото се появява познатият слоган #DoWhatYouCan’t.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР