Рекламните дейности по двата туристически проекта, промотиращи Поморие на външните

...
Рекламните дейности по двата туристически проекта, промотиращи Поморие на външните
Коментари Харесай

Поморие започна работа по рекламните дейности по двата туристически проекта, промотиращи морския град в Германия и Полша

Рекламните действия по двата туристически плана, промотиращи Поморие на външните пазари – Германия и Полша, към този момент са в ход, оповестиха от общинската администрация. Проектите са финансирани от Министерството на туризма и са ориентирани към реклама на туристически услуги отвън граница.

Проектните действия към този момент са в ход, като задачата е повишение на туристическата претовареност в месеците отвън дейния летен сезон, създаване на онлайн потребителско доверие в туристическия бизнес чрез промотиране, необятен достъп до информация, новаторски форми на поднасянето ѝ, бистрота и еластичност във връзка с резервациите и други

В плана, ориентиран към немския пазар, Община Поморие е сътрудник с туроператора holidays.ch, формален представител на марките " Луфтханза холидейс " (Lufthansa Holidays) и " Юроуингс холидейс " (Eurowings Holidays), и " Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт ".

" Поморие – соленият път на щастието " е името на продукта, който популяризира българското Черноморие, музейните обекти, свързани с морето и солта, с лечебните свойства на Поморийското солено езеро, плажната линия и поморийски виновност. По този план към този момент са създадени дизайни за страниците в бордното списание на " Юроуингс ", в страницата на " Луфтханза холидейс " и в уеб страницата на туроператора. Подготвени са и изявления вид Newsletter – single slot teaser в посещаван немски уеб страница с постигане на милион клиенти.

В плана " Непознатото Поморие ", промотиращ Поморие на полския пазар, локалната Община сполучливо си партнира с туроператора " Рейнбоу " (Rainbow) и " Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт " АД. Вече са сложени билбордове от двете страни на автомагистралите Варшава – Вроцлав; Лудж – Торун и Варшава – Бялисток. Билбордовете ще бъдат там до месец август. Паралелно с това по график се вършат и спонсорирани изявления в уеб страницата на " Рейнбоу ", в обществените мрежи на туроператора, в Гугъл display network, както и в един от главните полски уеб сайтове търсачки. Целта е повишение на известността на района и стимулиране на туристическите пътувания в месеците април, май, септември и октомври.

Съгласно медийните проекти по двата плана предстоят и изявления в разнообразни информационни канали на " Фрапорт ", както и видео реклама за мониторите над чек-ин гишетата.

Българска телеграфна агенция напомня, че преди няколко дни Общините Бургас, Поморие, Приморско и Царево презентираха най-новия си рекламен видеоклип, ориентиран към пазари Англия и Централна Европа. Клипът е осъществен по " Програма за финансиране на маркетингови действия на туристически услуги в черноморските общини в Република България " на Министерството на туризма и бе показан по време на туристическо ревю у нас Ваканция & СПА Експо 2024.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР