Рекламиран като автомобил с нулева емисия от ново поколение на Volkswagen,

...
Рекламиран като автомобил с нулева
емисия от ново поколение на Volkswagen,
Коментари Харесай

Всичко за VW I.D. Crozz II - видео

Рекламиран като автомобил с нулева емисия от ново потомство на Volkswagen, I.D. Crozz II отваря нови глави за автомобилната технология на немския производител. VW ID. Crozz II в действителност е еволюция на съществуваща концепция - VW ID. Crozz. Оригиналната версия беше показана на Auto Shanghai 2017, а след това обновената версия я последва в IAA 2017. Докато I.D. значи `Identity` и `Iconic Design`, Crozz означава новата категория CUV, към която принадлежи транспортното средство.

Машината има мек дизайн със силни пропорции и спадащ купе покрив. Чистите и криви повърхности са смесени с остри линии и му придават замайващ външен стил. Външните акценти включват полукръгли LED фарове, напомнящи за зениците онлайн създание, LED светлинна лента сред и осветена емблема на Volkswagen между фаровете, двойни арки на колелата, осветен панорамен покрив, 21-цолови колела, тесни LED матрични задни светлини и още веднъж светеща емблема сред задните светлини. Всички светлини последователно се задействат, за да приветстват лидера по неповторим модел.

VW I.D. Crozz II е дълъг 4625 мм, необятен 1891 мм и висок 1,609 мм. Това значи, че е по-голям от VW Tiguan. Междуосието му е дълго 2,773 мм. Външните му размери са сравними с тези на VW Tiguan Allspace (VW Tiguan L).



С гъвкава пространствена идея на кабината, наречена концептуално „ Отворено пространство “, VW I.D. Crozz II се съчетава в пространственните си характеристики с практичността на всекидневен SUV. Той разполага с футуристично изглеждащ набор от изцяло цифрова подпора за принадлежности, както и голяма система за развлечение, сходна на таблет, инфоразвлечения сходни на използваните към този момент в доста нови електрически транспортни средства от новото време.

Мултифункционалният волан има осветена сензорна централна повърхнина, чрез която лидерът може да премине от ръчен към изцяло автоматизиран (I.D. режим), като допре логото върху него за три секунди. Този електрически регулируем волан също се предлага с всички предавки (P, R, N и D), както и с работата на индикаторните светлини. 5.8-инчов дисплей с дейна информация демонстрира данни за поведението при шофиране и редица данни, включително 3D карти за навигация и библиотека на медиите.

След това е ред на AR head-up екранът, който също улеснява проявлението на напътствията, дадени от навигационната система под формата на виртуални изображения, и електронни огледала, които използват данни, обединени от три външни камери - една от всяка страна и една откъм гърба.

Панелите на вратите, употребявани в VW I.D. Crozz II са цифрови, които имат полупрозрачни контролни панели за електрическо отваряне и затваряне на порти, централно заключване, индивидуализирана климатична зона и електрически прозорци. Тези панели на вратите също имат интегрирани „ интелигентни светлини “ с тях, което демонстрира дали дадената гласова команда е задействана или не.

10,2-инчова сензорна информационно-развлекателна система заема централната “сцена ” на предното табло за известия, медии, аудио, телефон и навигационни отговорности, с допълнително меню „ CleanAir “ за достъп до информацията за качеството на въздуха и предварително конфигурираните климатични настройки.



Volkswagen I.D. Crozz II пресъздава новото поколение технология за задвижване на всички колела на производителя 4MOTION, която употребява два мотора, две скоростни кутии, електроника, която свързва всичко дружно в работата на колата и батерия с високо напрежение. С едно зареждане I.D. Crozz II може да измине до 500 км. Максималната скорост е 180 км / ч.

Тяговата литиево-йонна батерия с мощност 83 кВтч е сложена под пода на автомобила, до момента в който двата електродвигателя, чиято комбинирана мощност от 225 кВт/306 к.с. са монтирани отделно на осите. Докато мощността, предавана на задните колела, се използва през множеството време за задвижване на автомобила, в допълнение, при положение на нужда, задвижващи са както предния, така и на задния мост посредством системата за задвижване на всички колела 4MOTION. Също така в режим на допълнение VW I.D. Crozz II може да се ръководи в режим на задвижване на всички колела от самото начало.

Новият Volkswagen I.D. Crozz II разполага и с „ I.D. Режим на самоуправление на водач, който може да се задейства с гласова команда или чрез дълго натискане на логото на Volkswagen на кормилото и деактивиран по същия начин или посредством натискане на спирачката или педала на газта. В режим на ръчно шофиране околното осветяване свети в светло наследник цвят, до момента в който в „ I.D. Пилотен режим, то свети в червен цвят.

Заводът на Volkswagen в Цвикау Германия ye започнe серийното произвеждане през следващата година, а продажбите на първите пазари ще започват също през 2020-a година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР