Рекламирали енергийни напитки и уж помагали на младите, но всъщност

...
Рекламирали енергийни напитки и уж помагали на младите, но всъщност
Коментари Харесай

Той попиля Гласът на България

Рекламирали енергийни питиета и сякаш помагали на младите, само че в действителност им казвали какъв брой зелени са, ядосан е Мариан Бачев

В " Гласът на България " става все по-горещо, тъй като огромния край към този момент чука на вратата. И до момента в който гениите мерят гласови благоприятни условия и артистично държание на сцената, менторите вършат нелекия избор, предопределяйки развоя на събитията.

Картинката наподобява не се нрави на всеки пред дребния екран, а удостоверение за това е артистът Мариан Бачев, който неотдавна безусловно попиля формата.

" Един ефирен формат, ориентиран главно към млади и подрастващи, по едно и също време ни натяква хем какъв брой са " зелени ", хем популяризират най-долна отвратителна енергийна напитка, като " доброволно " участниците отпиват от нея, до момента в който са в очакване да осъществен фантазията си на огромната сцена ", по този начин стартира въз гневния пост в обществените мрежи на Бачев, който очевидно не е пестил страсти и яд, до момента в който го написа.

" А не би ли било прелестно да оферирате и радостни балони - ще ни чака незабравима веселба? А след това същата телевизия ще прави репортажи какъв брой рисково е това. Доста шизофренно, не ли?..А не би ли било прелестно да оферирате и радостни балони - ще ни чака незабравима веселба? А след това същата телевизия ще прави репортажи какъв брой рисково е това. Доста шизофренно, не ли?.. ", написа той във фейсбук.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР