Рекламата налага определени стандарти за красота. И много представителки на

...
Рекламата налага определени стандарти за красота. И много представителки на
Коментари Харесай

„За” или „Против” силиконовите гърди – какво казват мъжете?

Рекламата постанова избрани стандарти за хубост. И доста представителки на нежния пол вземат решение, че без намесата на пластичните хирурзи биха изглеждали напълно елементарни.

През последните години силиконовият бюст се трансформира в мечтан подарък за абитуриентски бал, а родителите намират за обикновено да зарадват щерка си със силиконови импалнти.

Струва ли си обаче да се прибягва до силикона за увеличението на бюста?

Дали самите господа харесват толкоз доста силиконовите гърди и биха ли платили за сходна промяна на брачната половинка си, отговор дава английският таблоид „ Сън “. След ново изследване, осъществено онлайн, стана ясно, че 1/4 от мъжете избират дами с изкуствени гърди, а всеки трети би платил за увеличение на гърдите на половинката си.

Същото изследване показва, че 55% от дамите са подготвени да създадат корекции на някои елементи от тялото си. 90% са подготвени да се подложат на нехирургични процедури, като инжекции за увеличение на бюста, вместо обичайните силиконови импланти.

Ако вие сте измежду дамите, които се двоумят дали да си създадат промяна на бюста, то знайте, че е най-важно какво желаете вие.

Предприемете ли стъпката към кабинета на пластичния хирург, би трябвало да сте с ясното схващане, че желаете и вършиме това за себе си, а не поради нечии други мечти. И както споделя прочут наш еластичен хирург: „ Красотата не е симетричност, а естетика “. Това е най-важното

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР