Река Струма бе отровена тази нощ. Държава няма! Това написа

...
Река Струма бе отровена тази нощ. Държава няма! Това написа
Коментари Харесай

Екокатастрофата по Струма застигна и Перник, кметът се моли на държавата да си свърши работата!

„ Река Струма бе отровена тази нощ. Държава няма! ” Това написа в обществената мрежа управникът на миньорския град Станислав Владимиров  Станислав Владимиров Станислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 година в София. Завършил е междинното си обучение в преди часове. Преди дни сигнализирах за отровена риба в региона на община Земен, която гниеше и тровеше чистия въздух в региона, заради бездействието на  властите, които си отглеждаме на вятъра. Абсолютно на вятъра!

„ Сигнализирах незабавно министъра на околната среда и водите, няма да създадат НИЩО тази нощ. Евентуално на следващия ден.Няма държавна институция, която да замери какво тече в реката. И на никой в София не му пука! ” Така продължава писането си кметът Владимиров, определен на първи тур с впечатляващото болшинство от над 80 на 100 от перничани.

Разбирам отчаянието му, тъй като и аз се почувствах по този начин, когато получих отговор на моя сигнал за Земен от Регионална инспекция за опазване на околната среда в Перник в жанр „ алабала ”.

Риба по поречието на Струма и преди и в този момент продължава да измира, сигнализират локалните и са безапелационни, че

някой трови реката и този някой е на „ ти ” с управляващите, които добродушно спинкат и папкат на държавната и на общинските хранилки.

Прав е Станислав Владимиров  Станислав Владимиров Станислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 година в София. Завършил е междинното си обучение в в изказванието си, че в институциите, основани в София на никой не му пука за българите. Да напомням ли отново, че пасажери по БДЖ бутат трен на държавната железница, с цел да тръгне някак, че жители сами си разчистват строителни боклуци, с цел да си стигнат до домовете и така нататък и тъй наречените

В същото време по което ни тровят реките, бутаме влакове и впрочем,

165 нагли  депутати гласоподаваха привилегията да си получават тлъстите заплати и до момента в който не работят. Защо бе?

За цирковете, които ни устройвате като снощния и за безхаберието и неграмотността си ли?

Доскоро си мислех, че единствено Бранислав Нушич може да измисли онази обстановка в своята автобиография, в която твърдеше, че за първи път татко му у платил в задатък 1 жълтица за пердах, който му нанесъл след това поради измайсторена неистина. Обаче ето, че най-смешните вицови обстановки се раждат в живия живот. Ако можете да се засмеете на обстоятелството, че плащаме заплати на хора, които „ ни пердашат ” всеки ден по всевъзможни способи.

 

Този коментар показва персоналното мнение на създателя и може да не съответствува с позициите на novini.bg

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР