Режисьорският дебют на Лъчезар Аврамов Снимка с Юки с премиерна

...
Режисьорският дебют на Лъчезар Аврамов Снимка с Юки с премиерна
Коментари Харесай

Премиерна прожекция на Снимка с Юки на София Филм Фест

Режисьорският дебют на Лъчезар Аврамов " Снимка с Юки " с премиерна прожекция на " София Филм Фест ". Лентата е първата българска копродукция с Япония и се реализира с поддръжката на Националния кино център и Българска национална телевизия. Премиерата на " Снимка с Юки " е на 15 март, а филмът ще бъде на огромен екран от 5 април.

Георги и Юки. Българин и японка, които са семейство имигранти. И най-голямата им фантазия - да имат дете. Връщат се в България за ин витро процедура. Двамата претърпяват случай, който лишава живота на дете. И към този момент нищо не е същото за тях.
Димитър Стоянович, сценарист: Един сюжет за игрален филм е огромно предизвикателство. Лично за мен е измислянето на света на тези хора и разбрах какъв брой е смешно това - да планираме бъдещето си, в случай че всеки един миг едно камъче може да преобърне всичките ни проекти.
Филмът е по роман на Мирослав Пенков, а цялата биография на героите е измислена - къде се раждат, по какъв начин се срещат, по какъв начин се развива животът им. Специално за София филм фест дойде и артистът Димитър Маринов.

Димитър Маринов, артист: Моята работа в " Зелената книга " е безусловно друга от работата ми в " Снимка с Юки ". Кое за мен беше по-голямо наслаждение - споделям го от дъното на сърцето си, несъмнено " Снимка с Юки ".
Трудностите са огромни за целия екип - от основаването на сюжета, до креативната визия, през финансирането и реализацията.

Лъчезар Аврамов, режисьор: Адски доста старания положихме да създадем допустимо най-хубавия филм, съгласно нашите благоприятни условия. Наистина с голямо почитание към всеки предстоящ фен е изработен този филм. Борислав Чучков, продуцент: Посланието е, че би трябвало да сме доста човечни и това е един филм за човечността. Вярвам в това и все пак е доста занимателен и забавен и с престъпен миг. Виктор Чучков, продуцент: И аз мисля, че всеки, който гледа кино лентата ще открие най-малко няколко неща, които да са неговите тематики и да го обогатят по някакъв метод.
Като жест към българското творчество артистът Димитър Маринов ще провежда прожекция в Лос Анджелис.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР