Режисьорите на плеяда филми на Марвел - Антъни и Джо

...
Режисьорите на плеяда филми на Марвел - Антъни и Джо
Коментари Харесай

Предлагат звезда от Бриджъртън да бъде новият Джеймс Бонд

Режисьорите на плеяда филми на " Марвел " - Антъни и Джо Русо предложиха в идващия филм за Джеймс Бонд ролята на Агент 007 да бъде поверена на английския артист Реге-Жан Пейдж, прочут с облика на херцог Хейстингс от първи сезон на сериала „ Бриджъртън “, заяви Variety. Братята са работили с тъмнокожия артист във кино лентата си The Gray Man („ Сивият човек “), който излезе на 22 юли на стрийминг платформата Netflix. Там Пейдж се превъплъщава в началник на Централно разузнавателно управление на САЩ, написа в. Сега.

„ Той е приказен. В дребния му пръст има повече харизма, в сравнение с множеството хора имат в цялото си тяло. Бихме го гледали, каквото и да прави – дори и да чете телефонния справочник! “, акцентират братята кинематографисти в изявление за английското Radio Times, разяснявайки упоритите клюки, свързващи Пейдж с бъдещия нов екранен Джеймс Бонд.

Реге-Жан Пейдж не е единствената кандидатура, която се разисква във филмовите среди и в публичното пространство по отношение на ролята на фамозния разузнавач. Пейдж дълго време беше любимец на букмейкърите за правоприемник на Даниел Крейг като Агент 007, само че през последните седмици той беше преместен от звездата от „ Супермен “ и екранен Шерлок Холмс (в „ Енола Холмс “) Хенри Кавил, чието име от дълго време се спряга за ролята на сътрудник 007. Маниерите и външния тип на Кавил не са единственото нещо, което допуска, че той би изиграл приказен Бонд. Актьорът към този момент има опит в шионските ленти с функциите си в " Мисията невъзможна " и " Мъжът от U.N.C.L.E. ".

В края на юни Кавил се появи в реклама за билкови питиета, в която е облечен в костюм от „ Савил Роу “ и поглежда към сребрист автомобил Aston Martin – две явни препратки към филмите за Бонд. С това Кавил стана номер едно за
букмейкърите пред Пейдж. През януари продуцентите на филмите разглеждаха опцията различен негър артист – Идрис Елба , да е идващият.

На премиерата на „ Сивият човек “ в Лос Анджелис, когато Пейдж беше запитан за Бонд, той или не чу въпроса, или се престори, че не го чува.

Междувременно стана ясно, че фотосите за третия сезон на сериала „ Вещерът “ по поредицата романи на полския публицист Анджей Сапковски са отсрочени, тъй като изпълнителят на основната роля Хенри Кавил се е заразил с ковид, заяви Collider. След пауза индустриалният развой трябваше да продължи на 25 юли, само че фотосите не стартираха. По-късно се разбра, че Кавил е дал позитивен тест за Covid-19.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР