Режисьорът Зоран Петровски е завъртял любовна афера с млада актриса

...
Режисьорът Зоран Петровски е завъртял любовна афера с млада актриса
Коментари Харесай

Бившият на Силвия Петкова я забрави, върти любов с актриса от „Войната на буквите“

Режисьорът Зоран Петровски е завъртял любовна спекулация с млада актриса от тв сериала " Войната на буквите ", твърди " България Днес ". В началото на февруари някогашният на Силвия Петкова разноски по аления килим на премиерата на " Шекспир като улична куче " миловидно русо миньонче. В един миг двамата не удържаха на напора на възприятията си и се награбиха пред очите на всички. Зоран и нежната русокоска си размениха и целувки, а от самото начало преди влизането в салона компания им правеше известният артист Захари Бахаров.
 Зоран Петровски и младата актриса Анна Кошко не крият възприятията си Зоран Петровски и младата актриса Анна Кошко не крият възприятията си


Тогава македонският маестро не пожела да разкрие самоличността на новата дама до себе си. Личеше обаче, че се носи на крилете на любовта, бе очевидно измършавял и обновен.

Колеги на Петровски издават, че мистериозната хубавица от премиерата на лентата на Валери Йорданов е актрисата от " Войната на буквите " Анна Кошко. Чаровницата е наводнила със фотоси и мнения социалката на Зоран, който от предишния месец е режисьор на тв поредицата. В своя профил във фейсбук актрисата е написала, че е родена в сибирския град Томск, живее във Варна, а сега учи в театралния лицей " Любен Гройс " в София. В новите епизоди на " Войната на буквите " Анна извършва ролята на Дара. Режисьорката Лилия Абаджиева, в чийто клас се образова красивата рускиня, е във екстаз от дарбата и визията й и излива страстите си на страницата на Анна в обществените мрежи.
 Бившият на Силвия Петкова и красивата рускиня по време на фотоси на Бившият на Силвия Петкова и красивата рускиня по време на фотоси на " Войната на буквите "


С какво екранната Дара е приковала вниманието на някогашния мъж на българската си колежка, не е мъчно да се отгатне, тъй като самата актриса дава допустимо пояснение в профила на Петровски с имитация на героинята си: " Има един мъж, който ме желае, само че не със сърцето си ".
 Новата обичана на режисьора е родена в Томск, само че учи в София Новата обичана на режисьора е родена в Томск, само че учи в София
Анна Кошко праща и къси закачливи послания на своя сътрудник в сериала Захари Бахаров, само че те отново са цитати от репликите на героинята й. Освен към Петровски и Бахаров хубавицата от съветския Север не комуникира с различен представител на мощния пол в социалката си. Единственото изключение е нейният татко Сергей Кошко. Двамата са се снимали на плажа във Варна, а новата обичана на Зоран Петровски е придружила фотоса с покъртителен текст, в който признава какъв брой доста обича татко си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР