Режисьорът Роб Маршал потвърди, че се е срещал с поп

...
Режисьорът Роб Маршал потвърди, че се е срещал с поп
Коментари Харесай

Хари Стайлс отказа роля: Няма да повярвате защо 

Режисьорът Роб Маршал удостовери, че се е срещал с поп звездата Хари Стайлс за ролята на принц Ерик в идната игрална версия на " Малката нимфа " на " Дисни ", заяви " Варайъти ".

Докато течеше кастингът за филмовия мюзикъл се появиха известия, че артистът, прочул се като част от момчешката група " Уан дайрекшън ", който се изявява и като артист, е " ухажван " за ролята на принц Ерик.

Сега, в изявление за " Ентъртейнмънт уикли ", режисьорът Роб Маршал за първи път удостовери, че се е срещал със Стайлс и са обсъждали ролята. 

Каква обаче е повода Хари Стайлс да я откаже? По думите на Маршал артистът и притежател на " Грами " е желал да се снима в по-мрачни филми и не е желал да взе участие в мюзикъл, защото е направил преход от поп звезда към артист. 

" Срещнахме се с него. Той беше обаятелен. Чудесно момче. Но в последна сметка неговото предпочитание беше да взе участие в такива филми, каквито снима, малко по-мрачни ", споделя Маршал за Стайлс. 

Режисьорът добавя, че младежи от света на музиката като Хари, които се пробват да си проправят път в киното, не желаят да бъдат възприемани безусловно като артисти. " Ето за какво той в действителност искаше да направи нещо, което не е в музикалния род, с цел да се развихри ", споделя Роб Маршал.

Хари Стайлс отхвърли да се снима в " Малката нимфа ", само че одобри поддържащи функции в " Не се тревожи, скъпа " на Оливия Уайлд и куиър драмата " Моят служител на реда " - два плана, които нямат допирни точки със фамилната аудитория на " Дисни ". 

Стайлс получава спорни мнения за изявите си пред камера, само че съгласно филмовия критик на " Варайъти " Оуен Глайберман той припомня за младия Франк Синатра като артист. " Твърде рано е да се каже накъде ще поеме с филмите, само че в случай че желае, може да има същински триумф с тях ", споделя критикът. 

Колкото до ролята на принц Ерик Роб Маршал в последна сметка избира един относително чужд артист - 27-годишния Джона Хауър-Кинг.

" Малката нимфа " с Хали Бейли в основната роля излиза по кината на 26 май, оповестяват от Българска телеграфна агенция.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР