Режисьорът на Трейнспотинг Дани Бойл ще снима шестсериен телевизионен сериал

...
Режисьорът на Трейнспотинг Дани Бойл ще снима шестсериен телевизионен сериал
Коментари Харесай

Дани Бойл ще режисира сериал за "Секс Пистълс"

Режисьорът на " Трейнспотинг " Дани Бойл ще снима шестсериен ефирен сериал за пънк иконите " Секс Пистълс ", оповестява.

Сериалът е основан на записките на китариста Стив Джоунс, като в него ще вземат участие Ансън Бун (познат от " 1917 " ) в ролята на Джон Лидън (Джони Ротън) и Луис Партридж ( " Енола Холмс " ) като Сид Вишъс.

Звездата от " Игра на тронове " Мейси Уилямс играе " лицето на пънка " Памела Рук, известна още като Джордан, която е една от личностите, на които се приписва основаването на пънк визията - разпокъсани чорапогащници, остри токчета и черния грим към очите.

Снимка: Getty Images

Снимките на продукцията би трябвало да стартират през март за американската телевизионна мрежа FX, като компанията има контракт за партньорство с Би Би Си за територията на Англия.

Сериалът е основан на записките " Lonely Boy: Tales From A Sex Pistol " на Стив Джоунс, които не се фокусирани само върху времето му със скандалната пънк група.

Роденият на Острова и израснал в Австралия артист Тоби Уолъс ще играе Джоунс.

Снимка: Getty Images

Сидни Чандлър ще се превъплати в Криси Хайнд, звездата от " Притендърс ", която има връзка с Джоунс в разгара на славата на " Секс Пистълс ".

Ема Апълтън от " Вещицата " ще влезе в ролята на Нанси Спангън, американската другарка на Сид Вишъс, която умира при мистериозни условия през октомври 1978 година Вишъс, който има страхотни проблеми с опиатите, е упрекнат в убийството на приятелката си, като умира от свръхдоза хероин през 1979 година

Снимка: Getty Images

Британска пънк група " Секс Пистълс " е основана в Лондон през 1975 година Бандата притеглят вниманието върху себе си през 1976 година с песента " Anarchy in the UK ".



Друга паметна ария на групата излиза на идната година - " God Save The Queen ", като е непосредствено ориентирана против монархията и кралицата на Англия.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР