Режисьорът на "Х-мен" Брайън Сингър беше обвинен, че е изнасилил

...
Режисьорът на "Х-мен" Брайън Сингър беше обвинен, че е изнасилил
Коментари Харесай

Обвиниха Брайън Сингър в изнасилване на малолетен

Режисьорът на "Х-мен " Брайън Сингър беше упрекнат, че е изнасилил невръстен през 2003 година, заяви Агенция Франс Прес.

Според заведеното в съда дело от Сизър Санчес-Гусман, случаят е станал, когато той е бил на 17 години, на яхтата на другар на режисьора.

След това Брайън Сингър му споделил, че може да му уреди функции в Холивуд, в случай че мълчи. Режисьорът също го предизвестил, че никой няма да му повярва, в случай че опише за случилото се, само че в случай че го направи, той ще потърси хора, които да съсипят кариера му.

Това е второто сходно дело против Брайън Сингър. Предишното датира от 2014 година Заведено беше от младия артист Майкъл Игън, само че той приключи делото.

Почти 20 години преди този момент - през 1997 година, статист на 14 години подаде тъжба против режисьора, че той го принудил да се къпе гол пред него.

В началото на седмицата Брайън Сингър беше от уволнен от продукцията "Бохемска рапсодия " за група "Куин " поради отсъствия от снимачната площадка. Студиото "Туентиът сенчъри фокс " го размени с Декстър Флечър.

Освен на четири кино лентата от поредицата "Х-мен ", Брайън Сингър е режисьор на "Обичайните обвинени " и "Операция Валкирия ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР