Режисьорът на Бързи и яростни 10 Луис Летерие няма да

...
Режисьорът на Бързи и яростни 10 Луис Летерие няма да
Коментари Харесай

Ясно е кога ще бъде краят на любим холивудски екшън

Режисьорът на Бързи и гневни 10 Луис Летерие няма да изостави новооткритото си семейство след излизането на идния десети филм, като към този момент е доказано, че режисьорът ще режисира Бързи и гневни 11.

Variety потвърди, че Летерие ще остане в режисьорския стол за единадесетата част, като тя ще бъде и крайна за екшън франчайз.

" Развълнувани сме, че той ще продължи да твори магията си на режисьорския стол ", каза президентът на Universal Pictures Питър Креймър за Летерие.

Той беше назначен да управлява проекта при доста трагични условия. Първоначалният режисьор на поредицата Джъстин Лин се отдръпна, откакто имаше свада с Вин Дизел.

Последните две част ще сложат завършек на мега известния франчайз, само че още веднъж ще се забавляваме с Доминик Торето и фамилията му. Те ще се изправят пред най-личната си задача до момента. 

През годините Торето и фамилията му са надхитрявали всеки зложелател по пътя си, само че в този момент се изправят против най-смъртоносния съперник, с който са се сблъсквали: ужасяваща опасност, изплуваща от сенките на предишното, подхранвана от кръвно възмездие и която е решена да разбие това семейство и да унищожи всичко — и всички — които Дом обича, вечно.

В петата част от 2011 година Дом и неговият екип разрушиха подлия бразилски наркобос Ернан Рейес и обезглавиха империята му на мост в Рио де Жанейро.

Това, което те не знаеха, беше, че синът на Рейес, Данте, изигран от Джейсън Момоа, е бил очевидец на всичко това и е прекарал последните 12 години в кроене на проект, с цел да накара Дом да заплати за стореното. 

Заговорът на Данте ще разпръсне фамилията на Дом от Лос Анджелис до катакомбите на Рим, от Бразилия до Лондон и от Португалия до Антарктика.

Нови съдружници ще бъдат изковани и старите врагове ще се появят още веднъж. Но всичко се трансформира, когато Дом открива, че личният му 8-годишен наследник е крайната цел на отмъщението на Данте.

В десетата част се завръщаат Мишел Родригес, Тайрийс Гибсън, Крис " Лудакрис “ Бриджис, Натали Еманюел, Джордана Брустър, Сунг Канг, Джейсън Стейтъм, Джон Сина и Скот Истууд, с носителките на Оскар Хелън Мирън и Чарлийз Терон, написа " Телеграф ".

Останалата част от актьорския състав включва носителката на Оскар Бри Ларсън, Алън Ричсън (Ричър), Даниела Мелхиор (Отрядът самоубийци) и именитата носителка на Оскар Рита Морено.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР