Режисьорът на Antiques Roadshow Ники Илис почина. 53-годишният мъж почина

...
Режисьорът на Antiques Roadshow Ники Илис почина. 53-годишният мъж почина
Коментари Харесай

Легендата на BBC Antiques Roadshow Ники Илис почина от рак на 53 години, докато звезди, включително Фиона Брус, отдават почит 

Режисьорът на Antiques Roadshow Ники Илис умря.

53-годишният мъж умря от рак тази седмица и беше най-известен като дълготраен шеф на Fake или Fortune. Ники беше също по този начин в A Picture of Britain на Дейвид Димблиби, както и в трагичния документален филм The Real Jane Austen.

Ники нахлу в промишлеността през 90-те години на предишния век и продължи да продуцира шоута като One Foot in the Миналото, както и The House Detectives. Но шоуто Fake or Fortune стана нейното най-голямо, с цели шест милиона души, които гледаха епизод, който беше за картина, приписвана на Реноар.

На други места милиони гледаха епизод за художника Уилям Търнър при което няколко от творбите му бяха върнати в Националния музей на Уелс.

Започнаха да валят почести от най-известните телевизионни имена, като Фиона Брус сподели: „ Ники е просто незаместим. Не единствено за нея голям гений, само че също по този начин и поради нейната обилие, възторг и възприятие за развлечение. Всички в екипа я обичаха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР